Nyheter

Sport äventyr – vilken vill du testa

Med alla vandringsleder i Sverige kan det vara svårt att avgöra vilken som ska göra härnäst. Vi har många vandringsleder som har markerade stigar för nästan vad du än kan vilja vandra på. Vandra i skogen är ett bra alternativ om du älskar utomhus men inte gillar folkmassor eller höga höjder. Du kan komma till platser du aldrig har varit. Du kan komma till några mycket låga höjder på en häst spår. Det finns många hästspår, särskilt på västkusten. Det är en underbar upplevelse men det tar lite att vänja sig om du är van vid att gå med eller utan barnvagn. Du kan hitta massor av sätt att kombinera dina vandringar med ridning och backpacking eller jakt.

Du kan göra en mängd ansträngande äventyr om du vill göra en kanottur. Du kan gå längs med kusterna eller i åar.

Vattensport är populärt på platser som Salt Lake City, Utah. Du kan kajak, kanot, segel, jet ski, scuba, och mycket mer. Du kan även komma in i simning om du gillar att simma i havet eller nära din båt.

En promenad eller jogga på ett spår är ren njutning för dem som älskar utomhus. Du kan ta en vandring och en promenad samtidigt och njuta av naturen. Se till att ta med kameran för ett bra foto.

Detta är en bra sida coachadventure.se om träning.